Hej

FÖRETAGARE

När ni väljer att bidra till vår julkampanj kan vi skapa extra julstämning hos gammal som ung. De pengar som samlas in går till att våra äldre med demenssjukdom får chans att minnas tillbaka till sin barndoms jul. Men vi kan också hjälpa till att skapa nya minnen för barn och ungdomar vi möter på vårt habiliteringcenter i Rumänien. Läs gärna mer om oss och våra verksamheter här.


Vilka är vi?

Vi är Bräcke diakoni. Mer än 90 år av vård och omsorg utan vinstsyfte, för dem som behöver det. Men inte bara. Vi vill vara med och göra hela samhället medmänskligare. Med din gåva kan du hjälpa oss att göra det vi gör, ännu bättre.


Hur kan ni hjälpa?

Som företag kan ni kan bidra genom att skänka en valfri engångssumma till vår julkampanj ”En barndoms jul”. Som tack får ni då gåvobevis, tackbrev samt en digital banner ”Vi ger vår julgåva 2017 till Bräcke diakoni” att använda på webbplats och i mejlsignatur. Ni kan också låta personalens julklapp istället vara en gåva till ”En barndoms jul”, då ingår självklart fysiska julkort att dela ut. Om ni bestämmer er för att vara extra generösa så här i juletid blir ni också presenterade på Bräcke diakonis webbplats.


Vill du veta mer?

Ladda ner en kampanjbeskrivning som pdf

Eller kontakta Katarina via mejl: katarina.johansson@brackediakoni.se eller telefon: 031-50 27 35, så hjälper hon er att ge bort en barndoms jul. 

 

Dela med dig
Katarina Johansson

Katarina Johansson

Projektledare, Fundraising